asd

Всі новини про життя міста

1 жовтня у Кривому Розі стартують міські змагання VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 (фото)

Підтримка ветеранів в нашому місті має багато складових.
В місті, зокрема, створено єдиний центр “Я-Ветеран”, в якому надається 570 видів різних послуг. А також – один із найкращих в Україні реабілітаційних центрів на базі 5-ї лікарні, радонова лікарня, влітку 800 дітей військовослужбовців пройшли оздоровлення у нашому комунальному таборі у лісі, безкоштовне харчування дітей у школі, безкоштовний проїзд, прямі виплати з міського бюджету, запровадження «помічників ветеранів» та багато іншого.
Спорт – один із найкращих видів реабілітації, як фізичної, так і психологічної.
“Ми завжди підтримували нашу команду INVICTUS GAMES і хлопці дуже потужно виступили у Львові та Дюссельдорфі. Наразі хочемо зробити ветеранський спорт більш масовим. Взяти участь зможуть ветерани, діючі військовослужбовці та члени їхніх сімей, у тому числі діти віком від 10 років.
Візьміть участь у міських змаганнях VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023. Запрошуємо до участі ветеранів, учасників бойових дій та членів їх родин!
Змагання розпочнуться на День захисників та захисниць України – 1 жовтня – і триватимуть до 11 листопада в семи видах спорту: плавання, настільний теніс, волейбол сидячі, веслування на тренажерах, дартс, пауерліфтинг та футзал. Метою є морально-психологічна та фізична реабілітація, адаптація до цивільного життя, впровадження серед ветеранів принципів здорового способу життя та покращення психоемоційного стану.
Переможці та призери змагань за видами спорту будуть нагороджені медалями, дипломами та спортивною атрибутикою.
Крім того, учасники, які займуть перші місця, отримають грошову нагороду 5000 гривень”, – зауважив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.
 Зареєструватися на змагання можна в Google-формі за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2DtPmS0ukcXECNuCk6s4Ikq1XxIVA_NB_1goux8EM4j_JAA/viewform). (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2DtPmS0ukcXECNuCk6s4Ikq1XxIVA_NB_1goux8EM4j_JAA/viewform)
 Ігри VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 підтримали наші героїчні ветерани, які у складі Збірної команди України гідно представили й Україну і Кривбас на Чемпіонаті світу серед ветеранів Invictus Games DÜSSELDORF 2023, які проходили в Німеччині – 5 золотих та 3 срібні медалі. А також учасники національних змагань INVICTUS GAMES ЛЬВІВ-2023, з яких криворіжці привезли 13 медалей. Був радий вітати і переможців ігор, і всю команду наших криворізьких Нескорених.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі