Всі новини про життя міста

10 ворожих атак за день пережила Нікопольщина

На населені пункти району росіяни скерували п’ять дронів-камікадзе. Стільки ж разів вдарили з артилерії.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“У Марганецькій громаді побиті ліцей і дитячий майданчик. Зачепило оселю, 2 господарські споруди, енергетичне обладнання та лінію електропередач.

Гучно було також у Мирівській і Покровській сільській громадах.

Не обійшлося без руйнувань у Нікополі. Там пошкоджені комунальне підприємство та інфраструктурний об’єкт. А ще – 3 приватні будинки, гараж. Потрощило снарядами й 2 господарські споруди, 1 – знищило. Наслідки ще одного обстрілу з’ясовують.

Всюди – без загиблих та постраждалих”, – зазначив Сергій Лисак.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
30 днів тому

нотатки для серливих ухилянтів, какая разннніца, і корисних ідіотів..

теракт в Крокус холі московський режим зробить початком нового етапу війни проти України. І от цей етап оголошено офіційно.

На сайті Московської патріархії 27 березня опубліковано наказ Всесвітнього російського народного собору, в якому війна в Україні називається “священною” та стверджується, що “вся територія сучасної України має увійти до зони виняткового впливу Росії”.

Ось вам цитата: “В ходе соборного съезда, который состоялся 27 марта 2024 года в Зале церковных соборов Храма Христа Спасителя в Москве под председательством главы ВРНС Святейшего Патриарха Московского и всея Руси Кирилла, был утвержден Наказ XXV Всемирного русского народного собора «Настоящее и будущее Русского мира» (Москва, 27-28 ноября 2023 года)…

Специальная военная операция является новым этапом национально-освободительной борьбы русского народа против преступного киевского режима и стоящего за ним коллективного Запада, ведущейся на землях Юго-Западной Руси с 2014 года. В ходе СВО русский народ с оружием в руках отстаивает свои жизнь, свободу, государственность, цивилизационную, религиозную, национальную и культурную идентичность, а также право жить на собственной земле в границах единого Российского государства. С духовно-нравственной точки зрения специальная военная операция является Священной войной, в которой Россия и ее народ, защищая единое духовное пространство Святой Руси, выполняют миссию «Удерживающего», защищающего мир от натиска глобализма и победы впавшего в сатанизм Запада.

После завершения СВО вся территория современной Украины должна войти в зону исключительного влияния России. Возможность существования на данной территории русофобского, враждебного России и ее народу политического режима, а равно политического режима, управляемого из враждебного России внешнего центра, должна быть полностью исключена.”

Ви можете пригадати, що новий етап війни з повномасштабним вторгненням було оголошено в квітні 2021 року статею методолога Тимофія Сєргєйцева на сайті РИА-Новости. Я також звертала увагу в квітні 2021 року, що та стаття – це прямий заклик вбивати українців і треба готуватися до нападу.

Документ собору Московського патріархату – це більш високий рівень. І це заклик знищити українців як націю, як державу, як ідентичність. Знищити кожного з нас.

Також нагадаю, що на днях Путін сказав, що війна з Україною стає головною справою для всіх росіян.

Тому якщо ми хочемо існувати, то захист від російської агресії повинен об’єднати нас і змусити до дій негайно. Прокиньтеся від коматозного стану. Займіться дійсно тим, що зараз є найважливішим.
Ухилянти,хочете воювати потім за рабсію??
ну,ну….

Сірко
30 днів тому

Їду в машині, слухаю радіо. Виявляється, немає жодної загрози для Харкова. Усе це ворожа ІПСО. Це “Медуза” написала! А ви, громадяни, не вірте ворогам, і готуйте шашлики на травневі.

Дежавю. Два роки минуло, а сотні експертів, міністрів, депутатів знову заспокоюють населення: ударні угруповання ворога не сформовано, жодного наступу з боку Білорусі не буде, повітряний десант у Гостомель неможливий, Харкову нічого не загрожує…

Ви це серйозно?.. Може, і війни у нас немає?.. Тоді навіщо навколо Харкова, Києва, Дніпра будуються лінії оборони?.. Для чого заспокоювати хом’ячків, яких, навпаки, треба виганяти на полігони й вчити елементарних навичок війни, мобілізувати на копання окопів, спорудження бомбосховищ, організацію загонів цивільної оборони…

Ні, нічого такого не робиться. Зате викривається “ворожа ІПСО”, і заспокоюються бабусі, які сидять біля під’їздів наполовину розбомбленого міста. Сидіть-сидіть…

Їду в машині, слухаю радіо. Виявляється, у Києві є така собі “Рада оборони”, яка раптом прийшла до тями і перейнялася ймовірністю проникнення в столицю ДРГ, дезінформацією в соцмережах і безпекою людей на “масових заходах”.

Які “масові заходи” під час війни? Давайте я розшифрую. Хтось дуже розумний дав вказівку київській владі (думаю, і в інших містах теж) “опрацювати заходи” на випадок протестів і заворушень у зв’язку із закінченням призначеного Конституцією терміну президентських повноважень Зеленського. Звідси і “ДРГ” і “дезінформація в соцмережах”. Загалом, маячня.

Їду в машині, слухаю радіо. Виявляється, київські депутати хочуть створити в Києві комунальне підприємство для виробництва дронів. Пропонується виділити на це 400 млн грн, створити нові робочі місця, задіяти ресурси…

Загалом, бла-бла-бла… Розпил грошей у стилі перекладання бруківки. Тоді як по всій країні десятки досвідчених колективів зі складання дронів сидять без роботи, тому що держава пообіцяла, але не виділила грошей.