Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

27 Листопада, 2023

Відданість та Пам’ять: У тюрмі Кривого Рогу вшанували жертв Голодомору

Співробітники державної установи «Криворізька виправна колонія (№80)» приєдналися до вшанування хвилиною мовчання мільйонів людських життів, які були втрачені в Україні внаслідок Голодомору та масового штучного голоду.

Читати...

Стало відомо, як у Кривому Розі покарали псевдополіцейського

Аферист спочатку виготовив «посвідчення» із аркушу паперу із зображенням Гербу України та надписом, що за зовнішніми ознаками виглядало як саморобна роздруківка, а потім приклеїв до обкладинки коричневого кольору.  Із цією «липою» він вийшов на вулицю у Терніському районі й став пред’являти громадянам, називаючи себе правоохоронцем.

Читати...

На Дніпропетровщині відбудеться Міжнародний молодіжний форум: встигни зареєструватися

В обласному центрі відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього». Він збере представників влади та бізнесу, а також іноземних партнерів і громадських активістів. Долучитися до нього можуть півтисячі учасників. Для цього необхідно зареєструватися.

Читати...

Як криворіжцям отримати соціальну послугу “натуральна допомога”?

У Кривому Розі діє комплексна муніципальна програма соціального захисту, тож мешканці міста можуть отримати понад 50 видів соцдопомоги. А ще – “натуральну допомогу”. Що це?

Читати...

Якщо зникла вода з-під крану…

В житті виникають такі ситуації, коли з якихось причин перестає надаватися та чи інша житлово-комунальна послуга. Наприклад, не подається питна вода.

Читати...

Фізичні особи – власники елітних авто поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини транспортним податком на понад 5,5 млн гривень

У січні-жовтні 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від фізичних осіб надійшло понад 5,5 млн грн транспортного податку.

Читати...