Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

22 Грудня, 2023

Кримінальна династія: у Кривому Розі син убив батька

Як з’ясувалося згодом, злочин стався в родині, яка неодноразово фігурувала в різних кримінальних справах. Так, підозрюваний мав судимість ще в 2012 році за бвивство, а потерпілиий теж не відставав і неодноразово притягувався до відповідальності на різні терміни ув’язнення.

Читати...

Сміливі нести світло: понад 50 енергетиків ДТЕК Дніпровські електромережі відзначили нагородами з нагоди професійного свята (фото)

За роботу в небезпечних умовах війни й сміливість нести світло українцям енергетиків ДТЕК Дніпровські електромережі відзначили державними та галузевими нагородами з нагоди професійного свята − Дня енергетика.

Читати...

У Кривому Розі злодюжка продав «Житомир»

Чоловік за злочини з чужим майном відбував покарання з 2015 року. З огляду на те, що крадіжки були не значними, спочатку отримував умовні терміни, але наразі засуджений перебуває знову в ув’язненні.

Читати...

У Кривому Розі продали державне підприємство за 7 мільйонів гривень: що відомо про нового власника

Фонд державного майна України повідомив про те, що «Криворізький експертно-технічний центр Держпраці» було виставлено на приватизацію. Стартова ціна становила 7 129 471 гривень.

Читати...

У Кривому Роз п’яний водій намагався «відкупитися» за 1000 гривень

П’яного як чіп водія інспектори патрульної поліції міста помітили за кермом Dacia Logan удень 9 червня. Близько 14:40 водій наражав на небезпеку учасників руху по вулиці Сахарова в Довгинцівському районі. Згодом виявилося, що порушник – водій КП «Кривбасводоканал».

Читати...

Співпраця з міжнародними партнерами: у Кривому Розі відкрили вже 12-й сучасний Діджитал-Простір (фото)

За підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та благодійного фонду «СпівДія» створений новий Цифровий освітній центр на базі однієї з гімназій Покровського району.

Читати...

Волонтера Кривого Рогу нагороджено відзнакою Президента України

Відомий криворізький бізнесмен та меценат Микола Іщенко нещодавно став єдиним містянином, що у Міжнародний день волонтера отримав відзнаку «За оборону України» від Президента Володимира Зеленського за сприяння забезпеченню оборони, захисту населення та інтересів держави в умовах повномасштабної війни. Також його нагороджено відзнакою Міністра оборони України.

Читати...