Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

20 Лютого, 2024

Творчі роботи 11 дітей з Дніпропетровщини поборються за перемогу у фіналі всеукраїнського конкурсу (фото)

На Дніпропетровщині обрали переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. Цьогоріч до нього долучилося майже 630 дітей. Роботи 11 з них представлять у столиці. Ті, які тамтешнє журі визнає найкращими, увійдуть до онлайн-каталогу «Проєкти. Шевченківський конкурс».  

Читати...

У Кривому Розі водія на 10 років позбавили керма

31 січня о 17:45 по вулиці Леоніда Бородича патрульні інспектори зупинили Mitsubishi Outlander. Щойно копи підійшли для спілкування з водієм, їм стало зрозуміло – керманич знаходиться в неадекватному стані.

Читати...

Тут у Кривому Розі тимчасово не будуть курсувати тролейбуси

У зв’язку з необхідністю проведення денних ремонтних робіт на тролейбусній контактній мережі
22 та 23 лютого з 9.30 до 14.00 не буде здійснюватися рух тролейбусів маршрутів №№ 3, 5, 14, 23 на дільниці «КРЕС – 9-та лікарня (Піонер)».

Читати...

Внесок Укрпошти: у Кривому Розі облаштоване ще одне укриття на базі одного з закладів освіти (фото)

Завдяки внеску Укрпошти, у межах Всеукраїнської програми «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта», започаткованої благодійним фондом Київської школи економіки (KSE), облаштоване ще одне укриття на базі одного з закладів освіти Саксаганського району.

Читати...

Курила і пила: у центрі Кривого Рогу неповнолітня порушувала закон

Дівчину, яка в громадському місці – на зупинці громадського транспорту площа 30-річчя Перемоги – поліцейські помітили 31 січня о 18:00. Панянка спокійно курила тютюновий електронний пристрій «Айкос» та пила «Шейк» ємністю 0,33 літра з вмістом алкоголю 7%.

Читати...