Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

26 Березня, 2024

Патрульні Кривого Рогу затримали на вулиці чолоіка з рушницею

Учора, 25 березня, в Металургійному районі інспектори помітили чоловіка, який тримав у руках предмет, схожий на ствол від гладкоствольної зброї, приклад до нього та намагався їх зʼєднати.

Читати...

Понад 192 млн грн отримає Дніпропетровщина від ЮНІСЕФ на модернізацію систем водопостачання та опалення

Комунальні підприємства Дніпропетровщини отримають більш ніж 192 млн грн від ЮНІСЕФ. Кошти – на модернізацію систем водопостачання та опалення.

Читати...

«Коли в голові зоопарк»: у Кривому Розі відомий актор презентував свої малюнки у «Безносенківському» стилі (фото)

«Бібліотека на Поштовій» вже давно товаришує і співпрацює з талановитим криворізьким актором та художником Віталієм Безносенком.

Читати...

У Кривому Розі гостя на очах чоловіка побила його дружину

Дружні посиденьки втрьох закінчилися не любовним трикутником, а сваркою, бійкою й судом. Уся справа в тому, що під час застілля у квартирі сімейної пари гостя повелася зовсім нечемно: на очах у чоловіка вона кулаком вдарила подругу в груди.

Читати...

У Кривому Розі для майбутніх абітурієнтів відкрився профорієнтаційний «Ярмарок професій» (фото)

Міський «Ярмарок професій» стартував 25 березня й триватиме 5 днів. В рамках тижня профорієнтації випускники 9-х та 11-х класів отримають цікаву інформацію про широкий світ професій. 

Читати...

Контроль за наповнолітніми: у Кривому Розі чиновники перевірили родини та попередили продавчинь (фото)

З метою недопущення вчинення правопорушень та злочинів неповнолітніми, запобігання самовільному залишенню місця постійного проживання, забезпечення активній протидії порушенням громадського порядку спеціалістами служби у справах дітей спільно з інспекторами поліції, було проведено профілактичні рейди до родин.

Читати...