Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

27 Березня, 2024

Тут у Кривому Розі тимчасово не будуть курсувати тролейбуси

У зв’язку з необхідністю проведення невідкладних робіт з видалення дерев в охоронній зоні контактної мережі по вул. Кобилянського 28 та 29 березня з 08.00 до 16.00  буде тимчасово призупинено рух тролейбусного маршруту №7 «пл. Визволення – ПАТ «ПівдГЗК».

Читати...

«Біла троянда – символ Відродження». Костюм юної криворожанки переміг у творчому конкурсі

Криворізька школярка Анастасія Маковецька вразила уявою суддів Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Дерево життя». Костюм юної криворожанки «Біла троянда – символ Відродження» посів I місце.

Читати...

Ще один національний рекорд встановили на Дніпропетровщині (фото)

Найбільший святковий кептар презентували на конференції, присвяченій розвитку легкої промисловості. Ширина виробу – 2 м і 90 см, довжина – 3 м і 55 см. А вага «кожушка» – майже 30 кг.

Читати...

Агропідприємства Дніпропетровщини можуть отримати до 100 млн грн від міжнародних партнерів

Агропідприємства області можуть отримати кошти для відновлення та розвитку експортного потенціалу. Програма USAID АГРО виділить співфінансування  для українських  переробних компаній. Міжнародні партнери готові надати бізнесам від 10 до 100 млн грн.

Читати...

У тюрмі Кривого Рогу триває процедура паспортизації засуджених (фото)

Державна установа «Криворізька установа виконання покарань (№3)» активно продовжує процес паспортизації засуджених. Наразі  ще 4 особи отримали свої паспорти громадянина України у форматі ID картки. Документ надасть їм можливість повернутися до повноцінного громадянського життя.

Читати...

У Кривому Розі стався напад на жінку: пограбування та спроба зґвалтування

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати, але йому завадили поліцейські.

Читати...