Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

17 Травня, 2024

У Кривому Розі 7 разів судимий військовий знову скоїв ДТП

Починаючи з 2022 року, водій порушував правила дорожнього руху, за що отримував рішення суду про штрафи. До моменту ще однієї аварії в серпні 2023 року на його ім’я було зафіксовано 7 постанов суду різних районів Кривого Рогу за правопорушення ч.1 ст. 130 КУпАП і покарано штрафами від 17 000 до 40 000 гривень.

Читати...

У Кривому Розі вилучили з незаконного обігу підакцизні товари півмільйона гривень (фото)

Майже 700 одиниць нікотинових сумішей, 766 штук електронних сигарет, 16 банок сумішей для кальяну, 12 банок з нікотиновими подушечками та нотатки з чорновими записами виявили правоохоронці під час обшуку в приміщенні торгівельного кіоску на території Саксаганського району.

Читати...

У Кривому Розі розпочали будівництво «Підземної школи» (фото)

У криворізьких закладах освіти продовжуються роботи зі створення та ремонту укриттів. Вже створено 211 укриттів, які отримали дозвіл від ДСНС України. Паралельно з цими роботами, коштом міського бюджету розпочинаються 3 складні проєкти будівництва «Підземних шкіл».

Читати...

Криворізький цирк призупинив роботу і скасував вистави: коментар гендиректора

Днями на дверях криворізького цирку зʼявилося оголошення про припинення роботи установи. Дві вистави, які залишилися до закриття сезону також скасовані. Тимчасово припиняють роботу й інші українські цирки.

Читати...

Не змогли домовитись: у Кривому Розі осудили медикинь за махінації зі встановлення інвалідності

Вирок суду отримали дві працівниці медичних закладів: одна з обласної медико-соціальної експертної комісії № 2 КЗ «Обласний клінічний центр медико-соціальної експертизи» Дніпропетровської обласної ради», а друга – лікарка-терапевтка КНП «Криворізька міська лікарня № 16» Криворізької міської ради.

Читати...

До Дня вишиванки патрульні Кривого Рогу прикрашали свої автівки (фото)

В одному з парків Кривого Рогу патрульні організували локацію, куди приходили маленькі українці та мали змогу прикрасити службове авто вже готовими візерунками, а також за допомогою фарби та трафаретів створити яскраву вишиванку на поліцейській машині.

Читати...

Антирекорд на майже 3 мільйони гривень зафіксовано у Криворізькому районі (фото)

За період з 1 по 30 квітня 2024 року державними інспекторами Дніпропетровського рибоохоронного патруля проведено 424 рибоохоронних рейди та викрито 324 порушень природоохоронного законодавства, з яких 74 – грубі.

Читати...

У Кривому Розі поліцейські вийшли на вулиці, щоб уберегти містян від насильства і торгівлі людьми (фото)

Шкільні офіцери поліції разом із громадською організацією поспілкувалися з містянами та розповіли, як не стати жертвою домашнього насильства або торгівлі людьми.

Читати...