Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

30 Травня, 2024

Асоціація «Союз Бізнесу Кривого Рогу» продовжує допомагати

Члени Асоціація «Союз Бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, здійснили важливий крок у підтримці захисників та співвітчизників, які постраждали від війни.

Читати...

Чому в період відключень світла важливо вчасно передавати покази лічильника, – пояснює ДТЕК Дніпровські електромережі

З 30 травня по 3 червня настає новий період для передачі показів лічильника за світло. ДТЕК Дніпровські електромережі рекомендує зробити це вашим щомісячним ритуалом, особливо якщо застосовувались стабілізаційні відключення.

Читати...

Консультація з YASNO у чаті: як це працює?

Щоб дізнатися суму нарахувань за світло, стан особового рахунку чи порядок переукладання договору, споживачам електроенергії сьогодні не потрібно звертатися до енергоофісу YASNO. Вирішити усі ці питання можна, просто написавши в чат енергопостачальника.

Читати...

У Кривому Розі патрульні нагадали громадянам основні правила поводження на воді

Інспектори відділення зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Кривого Рогу вкотре нагадали громадянам основні правила поводження на воді, які можуть врятувати життя:

Читати...

Із військового – у бізнесмени: в Кривому Розі стартує

Стартує національна освітньо-грантова програма «Траєкторія» для ветеранів, військових та другого з подружжя. Мета Програми – надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування та розвитку власної справи.

Читати...