Всі новини про життя міста

Сьогодні під ударом російських дронів були два райони нашої області

Вранці агресор поцілив БпЛА по Нікополю. Вдень – по Зеленодольській громаді, що на Криворіжжі.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Загиблих і постраждалих немає.

На інших територіях Дніпропетровщини минулося без атак”, – зазначив він.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
27 днів тому

Компанія Nielsen (це світовий лідер у сфері вимірювання аудиторії) зафіксувала, що “Єдиний марафон” (бла бла бла),дивляться кожного дня всього 4 відсотки населення. 5-6 разів на тиждень – 7 відсотків. Не дивляться ВЗАГАЛІ – 38 відсотків.

“Єдиний зЕмарафон” обходиться країні, яка воює і шукає допомогу по всьому світі, щоб відстояти свою незалежність і свою державу, у 1,7 мільярдів гривень. І ці мільярди з наших кишень забирають чотири олігархи – Пінчук, Ахметов, Фірташ та Коломойський. Бо це саме вони найбільші вигодо набувачі нинішнього маразму. Бо це саме вони переклали фінансування своїх телеканалів на плечі і кишені платників податків. Нам же з вами немає більше що фінансувати, правда?..

“Єдиний зЕмарафон” за всі часи існування України – найменш ефективний інструмент, який використовує влада.
Розростання цього утворення підриває довіру до медіа взагалі і має ознаки тоталітаризму. Окрім цього, “Єдиний зЕмарафон” повністю спотворює реалії, не дає розуміння, що у нас відбувається і малює райдужні, нічим не підкріплені картинки, змученому суспільству.

Згадайте, як людям вносили в вуха,що «навесні питимемо каву в Криму», як люди, через ці та подібні повідомлення, приймали рішення, які часто коштували їм життя. Держава повністю монополізувала медійний ринок і витрачає на свою монополію абсолютно дурні кошти.

Якщо «5-6 менеджерів», які рулять країною, не розуміють цього, то тут питання до їхніх компетенцій.

І таки «критична інфраструктура» – критична для країни, для держави і для здорового глузду.

Всі, хто поруч з Зеленським, отримують фінансування з бюджету і бронь від армії.

І заяви Шмигаля про «недоцільність перенаправляти кошти з Єдиного марафону на ЗСУ» – нице рішення. Воно ганьбить країну. Яка з простягнутою рукою звертається до світу і хоронить своїх кращих синів і дочок, поки «успішні і улюблені люди» заробляють гроші і ллють лайно у вуха, прикриваючись розмовами про «інформаційну безпеку».
Клоуни тупі..

Буковель-оманский
27 днів тому

Зеленський, ви хочете, щоб США захищали нас, як Ізраїль? А що ви і ваші “слуги” зробили для цього? Ви ж навіть звернення провалили. Забули? То може треба вам себе запитати чому так?

вова-какая разницца
27 днів тому

Петро Порошенко передав військовим 5 комплексів РЕБ “Ай-Петрі СВ”. Це вітчизняна розробка, в яку Порошенко півроку тому інвестував 150 мільйонів гривень.

В комплекті з установками РЕБ йдуть також нові пікапи, “Старлінки”, зарядні станції для автономного живлення – все, що треба для мобільності екіпажів.
Україні потрібен порох!
Дякуємо , Петре Олексійовичу , за постійну допомогу нашим захисникам
і захисницям ????
стесняюсь спросить, а наш піаніст, кроме попрошайничества на единых придуравошно-попрошайнических новынах, хоть шо-та задонатил???