asd

Всі новини про життя міста

«Хто допоміг розвалити та доконати дитячу стоматологію на Віталія Матусевича?» – крик душі криворіжанки (фото)

Кривий Ріг – 126 км завтовшки, майже 700 тисяч населення і лишень 2 муніципальні дитячі стоматології. Тай то одна з них ледь жевріє.

«Хто ж цьому активно посприяв?», – про це у соцмережі «кричить» місцева мешканка, журналістка ТРК «Рудана» Надія Шевченко.

«Крик душі! Хто допоміг розвалити та доконати дитячу стоматологію на Віталія Матусевича? Ще третьої дня нема, а там гробова тиша… нічого не доб’єшся, ні в кого нічого не дізнаєшся, ще й вже всі послуги “типу” платні, хоча поки в кишеню знов кудись йдуть і комусь… так роками було… Впродовж багатьох років відстежувала тутушнє свавілля, хаос з оплатою послуг, питала у головного лікаря міста К. Мурашко, чому там такий безлад? Пожимав плечима… І от, маємо. Зате поряд “під шумок” відкрили приватну, місце прям обрали шикарне. Цікаво, хто хазяї, чи не ті, хто кришував всі ці роки державну стоматологію? Бо куди ж подінешся, як зуб болить у дитини… йшов в один заклад, але вимушено попрямував у другий, бо поруч, прям як бабка пошептала… а там ціни на порядок вищі… оголошення лякають…. дивіться світлини. Це якраз приклад, як місто та держава дбали (зовсім не дбали) про підростаюче покоління… Прошу долучитися до обговорення, може, нас почують. Ходять чутки, що цей заклад хочуть приєднати до 16 лікарні, може, їх під крило все ж візьме НСЗУ! 2 дитстоматології на все довге місто, і так все профукали! Бо самі вони нестелепні були, коли всі цю процедуру проходили, виходить так. Або ж як завжди бюрократичні перепони та конкуренти поряд з грошима “підсобили” цій біді, а відтак, вона зачепила малих пацієнтів та їхніх батьків, у яких нема грошей тисячі віддавати за лікування молочних зубів. Або за витрачений час на заспокоєння батьками дитини у кабінеті лікаря приватної доплачувати по шістсот гривень! Ганьба. Хто стикався, пишіть, треба розголосу! Нам треба не бути байдужими, хоч якось себе захищати, бо вже за горло душать!», – написала гнівний пост Надія Шевченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі