Всі новини про життя міста

Відклеїлась підошва: у Кривому Розі чоловік «обміняв» черевики на тюремний строк

18 листопада о 10:00 до магазину «Міленіум» у Покровському районі під’їхав ВАЗ 2102, водій якого швидко прослідував до відділу із жіночим взуттям. У руках чоловік тримав пакет із підошвою від ботиків.

Він підійшов до каси й пояснив продавчині, що бажає обміняти неякісне взуття на нову пару. Візитер також заявив, що тиждень тому його співмешканка придбала в цьому магазині взуття, а через тиждень воно зіпсувалося.

Вранці вони повинні були везти дитину в лікарню, а жінка, коли взувалася, то помітила, що підошва відклеїлася.

Оскільки на його прохання ніхто із персоналу не відреагував належним чином, то чоловік вирішив діяти радикально: залишив підошви на касі, а сам пішов і самовільно з вітрини взяв нову пару 39-го розміру й поспішив у машину.

Звісно, адміністрація викликала поліцію й пояснила обставини події. При цьому було зазначено, що чекати зловмисник не став, та його поведінка було не контрольована. Збиток склав 610 гривень.

Після затримання чоловіка виявилося, що він був під дією наркотичних засобів. До того ж кримінальний вчинок з викрадення нової пари взуття вчинив у період іспитового терміну за іншою судимістю у жовтні 2023 року.

Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу на підставі ч. 1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків до призначеного покарання частково приєднав не відбуту частину покарання та остаточно призначив громадянину покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 2 місяці.

Початок строку відбуття покарання засудженим буде відраховано з 18 листопада 2023 року, тобто з моменту фактичного затримання.

Також підсудний повинен сплатити за експертизу 1434 гривень на рахунок Державного бюджету України.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
бонетряпка
16 днів тому

Думаю, всі побачили останнім часом, якою кровʼю дається адміністрації Байдена допомога Україні у передвиборний період. І тому критику нашої влади вони мінімізують всіма силами.
Уявіть, як треба було допекти союзників, аби вони-таки видали цю заяву щодо блаМарафону.
Знаєте, якими би відданими не були наші партнери підтримці України, оці системні знущання над Конституцією – чиряк, котрий колись обовʼязково прорве

У звіті Держдепу США єдиний марафон – це порушення прав людини.
Додам: і промивка мізків українців. Все, що треба знати.

Не Порошенка ларьочнікі бояться побачити на заборонених ними екранах – а самих себе.
Боятися побачити самих себе – це ще треба було постаратися здобути таке найвеличніше досягнення, але вони зуміли. Поздравляєм.