asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі дві жінки пішли на каву подругами, а повернулися ворогами

16 лютого увечері дві приятельки сиділи в кафе-закусочній «Едем» і пили каву. Жінки вели задушевну розмову про життя, обговорювали новини та події. У якийсь момент одна пішла в дамську кімнату, залишивши за столом свою сумку.

Та, що залишилася, не змогла втриматися й стала оглядати вміст чужої речі. Натрапила на паспорт приятельки, який швиденько прикарманила й чкурнула геть.

Пізніше, коли заявниця звернулася в поліцію з приводу пропажі документа, їй стануть відомі подробиці кримінального життя підозрюваної.

Виявилося, що жінка у 2013 році отримала покарання у вигляді 6-ти років тюрми за правопорушення із наркотичними засобами. Проте підпала під амністію і вже у 2014 році була на волі. А ще через 4 роки вона отримала судимість за статтями і про шахрайство, і про крадіжки. Так до 2023 року криворіжка працювала в якості покарання на громадських роботах.

Цього разу крадіжка в умовах воєнного стану призвела до арешту терміном 1 місяць – так вирішив Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу, визнавши її винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3ст. 357 КК України.

Паспорт було вилучено й повернуто власниці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі