asd

Всі новини про життя міста

“Не спалюй листя!” – в Кривому Розі проводять інформаційні рейди (фото)

За ініціативи управління екології Криворізької мерії розпочато цикл рейдів-обстеження територій районів міста щодо попередження спалювання місцевими мешканцями опалого листя та залишків сухої рослинності.
Днями спільно з представниками управління екології, інспекції з благоустрою виконкому Криворізької міської ради, виконкому Саксаганської районної ради та інспектора Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області проведено рейд-обстеження територій приватного сектору та гаражного кооперативу в Саксаганському районі.
Під час рейду зафіксовано складування залишків сухої рослинності та опалого листя на прилеглих територіях приватного сектору та гаражного кооперативу. З метою попередження факту спалювання видано відповідні приписи про забезпечення приведення території до належного стану.
Крім того, мешканцям роздано інформаційні матеріали та проведено відповідну роз’яснювальну роботу про негативні наслідки, адміністративну відповідальність за спалювання опалого листя.
“Закликаємо всіх дотримуватись правил благоустрою, екологічної та пожежної безпеки, не спалювати опале листя та рослинні залишки, берегти здоров`я та навколишне природне середовище!”, – звернулися до криворіжців фахівці міського управління екології Кривого Рогу.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі