asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі осудили жінку, яка кривдить свого чоловіка

Як було встановлено в ході досудових заходів, обвинувачена жінка проживає в громадянському шлюбі зі своїм обранцем уже тривалий час. Проте вона безпричинно, умисно, систематично вчиняє психологічне насильство по відношенню до свого співмешканця, що призвело до психологічних страждань останнього.

Так, 11 серпня 2022 року до них на адресу проживання приїздила поліція, яку викликав потерпілий. Він пояснив, що близько 18:30 співмешканка вчинила сварку, в ході якої ображала нецензурної лайкою, кричала на останнього та погрожувала фізичною розправою.

4 квітня історія повторилася: шляхом словесних образ нецензурною лайкою аб’юзерка погрожувала фізичною розправою, вчиняла психологічний тиск, на зауваження не реагувала. Знову служба 102 склала протокол про  вчинення психологічного насилля в сім`ї.

Ще один випадок було зафіксовано 31 травня. Увечері в цій родині теж було неспокійно: лайка, сварка, погрози. Чоловік стверджував, що подібне сімейне життя призводить до психологічних страждань та зменшує його самооцінку.

18 жовтня 2023 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу затвердив угоду від 26 червня 2023 року в кримінальному провадженні, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань, між прокурором Криворізької північної окружної прокуратури та обвинуваченою про визнання винуватості за ст. 126-1 КК України.

Громадянку визнано винуватою та призначено узгоджене сторонами покарання у виді 160 годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі