asd

Всі новини про життя міста

Як сплачувати за світло за декілька квартир?

YASNO створив умови, щоб клієнти могли піклуватися про своїх близьких та мали змогу допомагати тим, хто не користується інтернетом. Через онлайн-сервіси постачальника можна сплатити за електроенергію, що була спожита у власному помешканні та в інших квартирах.

Про це повідомили у пресслужбі YASNO у Дніпропетровській області.

Внести платіж за різними особовими рахунками можна:

  • в Особистому кабінеті YASNO – натисніть «Додати об’єкт», вкажіть інформацію про ще один особовий рахунок та в подальшому зможете передавати показання лічильника та сплачувати рахунки за декілька квартир.
  • через чатботи YASNO-online у viber та telegram – у розділі «Особові рахунки» потрібно обрати «Додати особовий рахунок» та ввести його номер. У такому разі не потрібно буде щоразу вводити дані.   

Якщо ви не плануєте сплачувати за іншу оселю на постійній основі, а це потрібно зробити один або декілька разів, тоді можна скористатися формами на сайті YASNO – оплата за номером особового рахунка або оплата за адресою. Внести платіж у такий спосіб можна без будь-якої реєстрації.

«Ми продовжуємо створювати нові сервіси для зручності наших клієнтів. І ті, хто сплачують лише за себе і ті, хто допомагають проводити платежі своїм близьким, рідним чи сусідам похилого віку, мають змогу робити це швидко та без додаткових реєстрацій. Сервіси YASNO дозволяють вирішувати питання з електропостачання у декілька кліків і допомагати тим, хто цього потребує», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі