Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Спочатку різав ковбасу, а потім людину: у Кривому Розі суд виніс вердикт за злочин в електричці

Подія, за якою було обвинувачено громадянина, сталася 19 вересня 2017 року в одному із вагонів електричного потяга сполученням «Нікополь – Кривий Ріг». Там сиділа компанія чоловіків, які поверталися з відрядження й мали з собою «тормозок».

На перегоні 42 км між залізничними станціями Тік і Апостолове вони вже дійшли «кондиції»: випили горілки, закусили й навіть закурили у вагоні. Звичайно, інші пасажири робили їм зауваження, проте чоловіки не звертали уваги. Потім один із них став огризатися.

Він схопив зі столу ніж, яким різали ковбасу, та став махати в сторону одного пасажира. Коли той відхилився від удару, то зловмисник став чіплятися до іншого. За мить агресор накинувся й ножем наніс три удари в область грудної клітини.

Внаслідок злочинних дій потерпілому, згідно висновку експерта, спричинено тілесні ушкодження, а саме: три проникаючих колото-різаних поранення грудної клітки ліворуч з ушкодженням лівої легені, діафрагми, шлунку, лівобічний гемопневмоторакс, гемоперитонеум, які за своїм характером відносяться до тілесних ушкоджень тяжкого ступеню тяжкості як небезпечні для життя.

20 червня 2024 р. Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.121, ч.4 ст.296 КК України та призначив покарання – 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі