Всі новини про життя міста

У Кривому Розі будують полігон для проведення занять з тактичної медицини (фото)

Війна змінила ритм та уклад життя мільйонів громадян України. І те, що раніше ми бачили тільки в брошурах та на плакатах Служби по ЧС, зараз – реальність. Тож в умовах війни навики надання медичної допомоги напрацьовують все більше українців.

В Кривому Розі для цього відкрили навчальний Центр «КоЛеСо». Наразі будують полігон, на котрому в максимально наближених до «польових» умовах будуть навчати надавати медичну допомогу.

«Ця війна дійсно змінила наші життя та плани. Ніколи не думав, що стану організатором виробництва димових шашок. Ніколи не думав, що буду організовувати в нашому місті навчання з тактичної медицини. І ніколи не думав що буду ініціатором будівництва полігону. Але вийшло якось так.

Тому будуємо площадку, на якій військові та цивільні зможуть вчити та покращувати свої навики з тактичної медицини. Тобто медицини що направлена на рятування життя на полі бою, під час обстрілів, або при інших небезпечних ситуаціях, під час котрих час іде на секунди. Тож саме на цьому полігоні, з перешкодами, окопами, укриттями, та імітаціями влучань, курсанти КоЛеСо Кривий Ріг Навчально-тренувальний Центр тактичної медицини будуть відточували свої навики до автоматизму!

Тому ми продовжуємо будувати. Збираючи з миру по нитці. Завдяки різним добрим людям та організаціям, котрі допомогають ресурсами та технікою. Роботи ще багато, тож запрошую бажаючих нам допомогти, приєднатися до будівництва цього маленького, але вкрай потрібного об’єкту. Як що ви можете допомогти екскаватором, піском, або вантажівкою для вивозу сміття, ми будемо вам дуже вдячні!

Також хочу дуже подякувати всім тим, хто вже змін допомогти та внести свій вклад у нашу спільну справу!», – звернувся до мешканців міста відомий криворізький активіст Денис Дубов.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи

Популярні новини