asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі через ревнощі чоловік жорстоко познущався з обраниці

Сімейна сварка з обвинуваченнями у зраді сталася вночі 27 липня. Чоловік і жінка офіційно не перебувають у шлюбі, проте тривали час проживають разом та ведуть спільне господарство. Їх стосунки періодично псуються через те, що виникають підозри у вірності.

Цього разу чоловік після слів докору став бити жінку. Спочатку він штовхнув її, від чого вона впала на підлогу. Далі схопив безпомічну за волосся й став тягнути до кімнати, паралельно іншою рукою дістав ножа. Перший удар лезом припав по руці нижче плеча. Жінка почала тікати, але перечепилася і знову впала.

Тоді кривдник схопив ножиці й ударив жертву в стегно лівої ноги. Стікаючи кров’ю, вона доповзла до дивана, а зловмисник побіг на подвір’я, де знайшов металеву арматуру. Далі чоловік став бити прутом по тілу потерпілої, удари досягали тулуба, плечей, ніг.

Після цього звірства насильник закурив, підійшов до жінки, присів навпроти неї й почав тушити цигарку об її ліву ступню та праве стегно.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи в результаті протиправних дій у потерпілої маються тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран лівого плеча, лівого стегна, забій та гематома лівої ступні, синці нижніх кінцівок, термічні опіки правого стегна, лівої ступні. Термічні опіки правого стегна, лівої ступні виникли від локальної дії вогню  або розжареного предмету. Усі ці травми за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень.

13 вересня 2023 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення за ст.125 КК України та призначив покарання у виді 1 року обмеження волі.

Відповідно до ст. 75 КК України чоловіка  звільнено від відбування покарання і встановлено іспитовий строк в 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі