asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік позбавив компанію вечірки

Історія почалася з того, що вранці 9 листопада 2023 один чоловік прийшов у гості до приятеля та попросив купити продуктів. Добродушний «спонсор» дав свою банківську картку, повідомив пін-код та дозволив витрати на потреби.

Після обіду чоловік із карткою пішов до своїх приятелів, а маючи на рахунку кошти, вирішили влаштувати посиденьки. У магазин визвався йти безробітний криворіжець, а якому власник грошей суворо наказав витратити лише 100 гривень.

Уже будучи в супермаркеті, зловмисник спокусився на чужі статки й на касі зняв готівку декількома транзакціями. У результаті він отримав на руки 6500 гривень. Звісно, в компанію він не повернувся, а гроші витратив на власні потреби.

Пізніше підозрюваний розкаже, що кошти були потрібні на утримання його двох малолітніх дітей, щиросердно розкається та буде просити строго не карати.

Проте злочин проти чужого майна, в період воєнного стану, за законом передбачає 5 років позбавлення волі.

24 січня 2024 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, і призначити йому узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості від 22 грудня 2023 року покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, але з іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі