Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який помочився біля Меморіалу Героїв (відео)

Фігуранту загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.

Про це повідомили у Криворізькому районному управління поліції.

Злочин стався 12 квітня близько 23-ї години на території Центрально-Міського району м. Кривий Ріг. Як встановили поліцейські, 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння підійшов до Меморіалу Героїв та з особливим цинізмом вчинив хуліганські дії.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські встановили всі обставини події та чоловіка, який вчинив злочин.

15 квітня дізнавачі Криворізького районного управління поліції повідомили місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
28 днів тому

​«Нет у них козырей в рукавах. Остались одни шестёрки. Да и те не козырные»

Про ядерный блеф.

Встретил в Германии одного релоканта, очень компетентного человека, много лет проработавшего, не скажу где.

Оказалось, что он хорошо в теме состояния российских ядерных вооружений.

Вот, что он говорит.

Состояние этого еще советского металлолома – очевидно ужасное. В случае войны две трети российских стратегических ракет просто не взлетят.

Из тех, которые взлетят, половина не долетит до целей по техническим причинам.

Остальные или уничтожит западное ПРО, или у них ядерный боезаряд не сработает (тритий давно не обновлялся, а срок его полураспада подошел).

Конечно, риск, что что-то с дуру все-таки долетит и взорвется, есть. Но вот России в любом случае после войны просто не будет.

Это я не к тому, что ядерной войны не надо бояться. Надо конечно. Не дай бог, как говорится.

Просто правильно было бы знать, что у блефующих шулеров тузов давно нет, одни шестерки в рукаве, и те не козырные.

Буковель-оманский
28 днів тому

Найближчі мінімум 6 тижнів Дональд Трамп проведе в суді Нью-Йорку. Його судять за ймовірні незаконні виплати порноакторці Стормі Деніелс.

Починаючи з 15 квітня, Трамп повинен буде відвідувати засідання суду на Мангеттені, адже закони штату вимагають його особистої присутності протягом усього судового процесу.
Сьогодні в процесі почнеться відбір 12 присяжних та їхніх заступників, які врешті-решт повинні будуть винести рішення у справі.

Звичайно, Трампа судять не за те, що він заплатив, а за те, якими грошима. Коротко історія така. Рік тому прокуратура Мангеттена висунула Дональду Трампу звинувачення у фальсифікації документів з метою приховати факт виплати Стормі 130 тисяч доларів із виборчих фондів. Вона стверджувала, що у неї був секс із Трампом і погрожувала виступити з викриттями під час передвиборчої кампанії 2016 року. 130 тисяч стали платою за її мовчання. Гроші Деніелс передав колишній адвокат Трампа Майкл Коен, який виступить на суді свідком обвинувачення. Ці витрати були оформлені як оплата юридичних послуг. Дональд Трамп заперечує інтимний звʼязок із Деніелс та незаконне використання передвиборчих фондів.

Стормі ж відтягнулася на повну, в тому числі, написавши книгу Full Disclosure («Повне розкриття»). І там є такі рядки:

«Я лежала, роздратована тим, що мене трахнув хлопець у якого лобок як у Єті та член, як гриб в Mario Kart… Можливо, це був найменш вражаючий секс, який у мене колись був, але очевидно, що він думав по-іншому».

Ну з Єті – «сніговою людиною» – більш-менш зрозуміло. А ось гриб…))) На фото Стормі в ефірі шоу Джиммі Кіммела який, прочитавши книгу, запропонував їй вказати на гриб, який більш за все нагадує трамповий х*р. Кому цікаво – це той який по центру)