asd

Всі новини про життя міста

За півтора року по загибелі, у Кривому Розі змогли поховати Ігоря Мельника

Кривий Ріг віддав останню належну шану полеглому воїну Ігорю Мельнику. Віддати тіло бійця рідній землі змогли аж за півтора року по його загибелі. Життя 43-річного бійця обірвалося 19 жовтня 2022-го року в боях за Херсонщину. Лише нещодавно його змогли індентифікувати. Останнє місце спочинку криворіжець знайшов на Центральному цвинтарі.

Ігор Мельник мав воєнний досвід, ще з 2014-го служив в АТО, тож від початку повномасштабної війни одразу пішов на фронт. 

«Мій чоловік – доброволець, став у стрій 2022 року, на війні він познайомився з Ігорем. Разом воювали. Він був Людиною з великої літери, воїном, Героєм. Це і є справжні Герої України», – впевнено каже криворожанка Світлана.

До війни Ігор Мельник працював на Арселорі нагрівальником металу на ділянці прокатного стану. Колеги, які прийшли віддати йому останню шану, згадують чоловіка добрим та життєрадісним.

«Ми дружили, відпочивали разом. Коли він приїздив у відпустку, ми разом провели час сім’ями. На жаль, це було востаннє, перед його загибеллю. Чудовий був хлопець. Шкода, що такі гинуть», – бідкається друг і колега Андрій.

Навіть перебуваючи на війні, Ігор не втрачав почуття гумору і намагався бадьорити знайомих.

«Він був позитивний, завжди усміхнений і енергійно налаштований. Сам уже воював, а в нашу робочу групу продовжував надсилати бадьорі смс-ки, жартував і покращував нам настрій», – сумує за колегою Олена.

Дуже жаль, що ми втрачаємо таких людей, бо це – професіонали своє справи, – з тугою відгукуються на втрату товариші полеглого захисника.

Вічна пам’ять і вдячність вартовому нашого миру! Пронесемо їх крізь роки.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі