Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд зобов’язав батька сплачувати аліменти на доньку

Чоловік і жінка створили сім’ю у 2013 році, а розірвали шлюбну угоду через три роки. У 2014 році у них народилася донька, проте через 2 роки батько припинив спілкування з дитиною.

З тих пір ексдружина намагалася домовитися з чоловіком про матеріальну підтримку доньки, проте безуспішно. Єдиним виходом стало звернення в суд.

У березні 2023 року криворіжка подала позов, у якому просила суд стягнути із біологічного батька на її користь аліменти на утримання їхньої малолітньої доньки у розмірі 1/4 частки від усіх видів заробітку (доходу) платника аліментів, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з дня пред`явлення позову до суду та до досягнення дитиною повноліття.

Відповідач, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явився без повідомлення причин, відзив на позовну заяву не подав. Клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду будь-якими засобами зв`язку не надходило.

21 червня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу позовні вимоги жінки про стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини задовільнив.

До того ж, суд ухвалив рішення стягнути з громадянина в дохід держави до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір в розмірі 1 073 грн. 60 коп.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі