asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі ухилянт отримав «умовну» судимість

Криворіжець ще в квітні минулого року пройшов медичний огляд та за довідкою військово-лікарської комісії визнаний придатним до військової служби. 28 вересня чоловік як рядовий запасу отримав бойову повістку і повинен був прибути 30 вересня 0 7:00 для подальшого проходження військової служби.

Проте у назначеному місці військовозобов’язаний не з’явився, а тому 28 жовтня проти нього було порушено карну справу за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

20 грудня 2023 року між прокурором та підозрюваним, за участю захисника, було укладено угоду про визнання винуватості. А 17 січня 2024 року Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав  громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 336 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

На підставі ст. 75 КК України суд ухвалив рішення звільнити чоловіка  від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі