Всі новини про життя міста

Від ворожих атак знову потерпала Нікопольшина

Пізно ввечері окупанти вдарили по Нікополю з РСЗВ “Град”. Потім взялися за Марганецьку та Мирівську громади. По ним вгатили з важкої артилерії.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Загалом по містам та селам району агресор випустив майже півтора десятки снарядів. Люди неушкоджені”, – додав він.

А вчора, 24 березня, протягом дня ворог атакував Нікопольщину 18 разів. Тричі – артилерією та півтора десятками ударних дронів різного типу.

Вибухи лунали у районному центрі, Мирівській, Марганецькій і Покровській громадах.

Пошкоджено багатоквартирний будинок, сім приватних осель, пару господарських споруд. Потрощений гараж, ще один – знищений.

Побиті два приватні підприємства, інфраструктурний обʼєкт, магазин, автівки, лінії електропередач.

Люди не постраждали.

Пообіді бійці ПвК “Схід” знищили ворожий безпілотник у Павлоградському районі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель Оманский
1 місяць тому

вовачка зе має звільнити Голову Антимонопольного комітету України Павла Кириленка, а НАБУ розслідувати його незаконне збагачення!
Вийшло журналістське розслідування про Голову Антимонопольного комітету України Павла Кириленка.

Виявилося, що Кириленко та його родина за час повномасштабної війни розжилися купою «елітної» нерухомості та іншого майна на загальну суму близько 70 мільйонів гривень.

І, як у більшості топ-посадовців, все це майно оформлене на родичів. У даному випадку – на тещу, тестя, і бабусю дружини Кириленка. Йдеться про величезний маєток у котеджному містечку під Києвом (ще один їхній маєток у цьому ж котеджному містечку наразі будується), розкішні апартаменти, паркомісця і навіть танцювальну студію в «елітному» столичному ЖК Obolon Plaza, чотирикімнатну квартиру в Києві, апартаменти в «елітному» ЖК Residents Park в Ужгороді, автомобілі Volkswagen Tiguan і BMW X3, обидва 2020 року випуску. На останньому фактично їздить дружина Кириленка, хоча офіційно він належить її матері. Як з’ясували журналісти, дружина Кириленка як мінімум двічі сплачувала штрафи за перевищення швидкості під час їзди на цій машині. Як тут не згадати відомий вислів корупціонера і зрадника Дубінського: «Мама любить швидкість». Сам Кириленко їздить на позашляховику Toyota Land Cruiser, який він не декларував, і який взагалі незрозуміло на кого записаний.

Питання: а звідки у родини Кириленка взялися такі величезні статки?! Сам Кириленко після закінчення ВНЗ все життя працював в органах прокуратури, зокрема останнім його місцем роботи там була посада військового прокурора Ужгородського гарнізону. Саме там, де «суто випадково» родичі його дружини обзавелися «елітною» нерухомістю. У 2019 році Кириленко став головою Донецької ОДА і працював на цій посаді аж до вересня минулого року, коли з поданням Президента України Верховна Рада призначила його Головою Антимонопольного комітету України. Тобто, все життя Кириленко працював на державній службі, він ніколи не займався бізнесом і не працював на керівних посадах у комерційних структурах. Відтак і близько не міг заробити на всю цю розкіш вартістю десятки мільйонів гривень.

Нема чого дивуватись – до влади повернулись “крєпкіє хозяйствєннікі”. Саме вони під проводом Зе і шапіто й поведуть нас у ЄС і НАТО? От цим ніяке ТЦК не загрожує.

Зелену воровську владу можна турнути тільки в цілому:
-переформатувати Верховну Раду, з рештків адекватних депутатів створити дієву коаліцію;
-обрати справжнього Голову Верховної Ради замість цієї затички – Стефанчука хряка,
-створити Уряд Національного Порятунку;
-витурити шапіто і його прокремлівську кодло “менеджерів”.

сумний кінець мерзенного шоу кварталу95 неминучий….