asd

Всі новини про життя міста

Війна в Україні: психоневрологічний інтернат знайшов прихисток у Кривому Розі (фото)

Із робочим візитом у Криворізькому районі сьогодні була заступниця голови Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна. Разом з нею та Оленою Кришень, директором департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА.

Вони перевірили роботу двох психоневрологічних інтернатів Криворізького району та один з Нікопольського району, який у зв’язку з військовою агресією росії в Україні, нині знайшов прихисток у місті Кривий Ріг.

Про це повідомив начальник Криворізького РВА Євген Ситниченко.

“Одразу хочу відзначити привітність керівників та персоналу закладів не лише до нас, як до гостей, але й до підопічних. Чисті, світлі та охайні кімнати, санвузли та їдальні. Багато приміщень, де облаштовані зони відпочинку, вільний доступ до виходу у двір закладів. Все це створює дружню і по-справжньому здорову атмосферу для людей, які потребують психологічної підтримки. В двох закладах автономні котельні, які забезпечують теплом прилеглі приміщення. Є генератори та укриття. Пральні комплекси. Все для комфортного перебування людей з особливими потребами”, – зазначив Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі