asd

Всі новини про життя міста

Юридичні клієнти YASNO зможуть отримати рахунок через «Приват24 для бізнесу»

Підприємства, які купують в YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») електроенергію та є клієнтами ПриватБанку, відтепер зможуть отримувати рахунки та вносити платежі через «Приват24 для бізнесу».

Про це повідомили у пресслужбі енергокомпанії.

«Щомісяця корпоративним клієнтам YASNO, які користуються «Приват24 для бізнесу», будуть надходити сповіщення про сформований рахунок за електроенергію. Його можна сплатити у декілька кліків через мобільний додаток чи інтернет-банкінг. При цьому клієнту не потрібно вручну вносити реквізити та призначення платежу, що економить час та виключає можливість помилки. Оплата відбувається без будь-яких додаткових комісій, а клієнт відразу отримує електронні документи для бухгалтерії», – йде мова у повідомденні. 

«Ми прагнемо зробити обслуговування клієнтів ще більш простим і комфортним. Отримання рахунків та оплата через «Приват24 для бізнесу» дозволяє нашим клієнтам не витрачати зайвий час та ресурси на розрахунки за електроенергію. У зручний час, з будь-якого девайсу, без внесення реквізитів – оплата така ж проста, як переказ з картки на картку для фізичних осіб», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі