asd

Всі новини про життя міста

За минулий тиждень на Криворіжжі 500 викликів поліції та 50 пожеж (фото)

У кабінеті начальника Криворізької районної військової адміністрації Євгена Ситниченка пройшла нарада з очільниками силового блоку – Національної поліції, патрульної поліції та поліції охорони, СБУ, прокуратури та ДСНС.

Про це повідомив чиновник на своїй офіційній сторінці в соцмережі.

“Працюємо над зміцненням безпекової складової в громадах Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг”, – зазначив він.

Так, згідно звіту, Полком патрульної поліції в місті Кривий Ріг управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції на території м. Кривий Ріг з 11.03.2024 року по 17.03.2024 року включно було:

– опрацьовано 1571 завдання;

– складено 978 адміністративних матеріалів, з них 148 протоколів та 830 постанов, в тому числі складено 38 протоколів за ст. 130 КУпАП.

За цей самий період на території обслуговування полку трапилось 28 ДТП, з яких 3 ДТП із потерпілими.

Згідно з даними Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, протягом минулого тижня співробітники ДСНС здійснили 79 виїздів, ліквідовано 50 пожеж, із них 26 – в екосистемах.

Протягом тижня вибухотехніками ДСНС обстежено понад 100 га полів у Зеленодольській громаді на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

За оперативною інформацією Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, за минулий тиждень у середньому за добу співробітники відомства опрацьовували близько 500 викликів від 15 громад Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг. За минулий тиждень внесено 329 відомостей до ЄРДР. Розкрито 68 кримінальних проваджень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі