Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Останні новини 

Про мову, сміття, закони: у Кривому Розі перевірили торговельні локації (фото)

Днями робоча група з питань легалізації найманих працівників в складі спеціалістів відділу розвитку підприємництва виконкому Покровської районної в місті ради та Криворізької філії Дніпропетровської обласної філії центру зайнятості здійснили черговий рейд в об’єктах бізнесу району по вулиці Січеславській.

Читати...

У криворізькій гімназії встановлюють індивідуальні теплові пункти з погодним регулюванням теплоносія (фото)

В умовах війни, коли ворог завдає ударів по енергоінфраструктурі, постійно діють графіки відключень електроенергії, одним із пріоритетів у роботі міської влади є впровадження заходів, які б дозволили заощаджувати використання енергоресурсів

Читати...

У місті Апостолове Криворізького району поступово відновлюється централізоване водопостачання (фото)

Після підриву Каховської ГЕС містяни залишалися без води. Нині, після повного запуску магістрального водогону, у більшості районів міста в оселях вже є вода.

Читати...

У Кривому Розі пояснять, як проєкт «Національний Кешбек» допоможе підприємцям та підтримає виробництво

Асоціація «Союз Бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, запрошує на семінар, щоб дізнатися, як проект «Національний Кешбек» допоможе українським підприємцям та підтримає виробництво.

Читати...

«АрселорМіттал Кривий Ріг» увійшов до ТОП-10 найбільших інвесторів воєнного часу

ПАО «АрселорМіттал Кривий Ріг» посіло 9 місце у рейтингу NV.ua «Розвиток не зупинити. Хто найбільше вкладає в бізнес та економіку — топ-50 найбільших українських інвесторів».

Читати...

Дніпропетровщина долучилася до Економічного форуму у Польщі

Делегація від Дніпропетровщини долучилася до XXXIII Економічного форуму у Польщі. Він є найбільшим майданчиком для діалогу у Центральній та Східній Європі. Вже понад 30 років збирає політичних, економічних і соціальних лідерів з більш ніж 60 країн світу.

Читати...

У Кривому Розі екс-правоохоронець іде під суд через секс- та наркобізнес (фото)

Працівники Державного бюро розслідувань у взаємодії з ДВБ Нацполіції завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця та його спільників, які почали активно розвивати секс-індустрію в Кривому Розі. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Читати...

З вечора і до пізньої ночі росіяни атакували декілька районів Дніпропетровщини

По Нікопольському били безпілотниками, важкою артилерією та РСЗВ «Град». У райцентрі є постраждалі. Це 62-річна жінка та 65-річний чоловік. Понівечені 11 осель місцевих, гараж, 2 авто та човен. Зачепило лінії електропередач і газопроводи.

Читати...

У Кривому Розі розпочали масштабну реконструкцію лікарні №2 (фото)

На базі Криворізької мiської клінічної лiкарні № 2 (“тисячка”) провели робочу нараду разом із міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та заступником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОВА) Юрієм Яндульським.

Читати...

У Кривому Розі на Східному триває капітальний ремонт магістрального трубопроводу (фото)

АТ «Криворізька теплоцентраль» активно готує теплові мережі до роботи в осінньо-зимовий період. Адже безаварійне проходження наступного опалювального сезону – це результат якісної підготовки теплового господарства у міжопалювальний період.

Читати...

У Кривому Розі дві жінки витрачали чужі гроші

Як вдалося встановити в ході слідства, банківську картку власниця забула у картоприймачі банкомату AT КБ «ПриватБанк». Саме тоді 5 листопада 2023 року приблизно о 12 годині 45 хвилин дві жінки перебували поряд і побачили цей факт.

Читати...

Мор риби в річці Саксагань у Кривому Розі: фахівці прокоментували ситуацію

Днями у соцмережах з’явилась інформація про мор риби у річці Саксагань. Фахівці взяли проби з водойми в районі 5-го Зарічного. Також вони перевірили воду на наявність збудників холери.

Читати...

У Кривому Розі продовжують будувати три «підземні школи» (фото)

У Кривому Розі реалізуються три проєкти з будівництва «підземних шкіл» – це ще й протирадіаційні укриття, які відповідають всім нормам. Школи будуть розташовані у віддалених мікрорайонах міста.

Читати...

Із Кривого Рогу крихітка поїхала в нову сім’ю (фото)

Спеціалістом служби у справах дітей, була організована передача дитини в присутності директора КЗ «Центра надання соціальних послуг Дубовиківської сільської ради», яка перебувала у КП «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» ДОР», в прийомну сімʼю.

Читати...

Заміна вікон, набори для утеплення, обігрівачі: міжнародні партнери допоможуть мешканцям області підготуватися до зими

Заступниця очільника регіону Надія Задорожна зустрілась із представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Партнери з УВКБ планують втілити в області декілька проєктів. Вони покликані допомогти підготуватися до зими тим, хто цього потребує.

Читати...