Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

15 Березня, 2023

Асоціація «Союз бізнесу Кривого Рогу» на чолі з підприємцем Михайло Мармером презентувала відкриття клубу

15 березня в нашому місті влаштували зустріч підприємців із різних сфер та представників міської влади й правоохоронних органів, аби обговорити проблеми, що турбують міських бізнесменів. Також криворіжці з асоціації «Союз бізнесу Кривого Рогу» заявили про запуск клубу підприємців, де проходитимуть різні майстер-класи й конференції, спілкування з психологами та юристами. Планують відкрити й мовну школу для ФОПів.

Читати...

У Кривому Розі весняні канікули у школах за різним графіком

Традиційно, кінець березня –  довгоочікувана пора для школярів, оскільки учні й учениці мають законний тиждень відпочинку. Це стосується тих шкіл, які працюють за семестровим графіком.

Читати...

У Кривому Розі в орендованій квартирі чоловік виготовляв метамфетамін

32-річний чоловік винаймав квартиру, в якій організував міні цех з виробництва наркотичних засобів. У само обладнаній нарколабораторії уже провели обшук і виявили обладнання та готову продукцію – фасовані психотропи у 15 пластикових трубочках.

Читати...

Мешканцям Кривого Рогу нагадали про заборону зривати, викопувати та продавати первоцвіти

На Дніпропетровщині – 20 видів первоцвітів, що занесені до Червоної книги України. Зокрема, це підсніжник, сон-трава, шафран, горицвіт, тюльпан дібровий, рябчик шаховий. Зривати, продавати та купувати ці рослини – заборонено. Браконьєрів штрафуватимуть.

Читати...