Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

18 Квітня, 2023

Кривий Ріг прощається. На щиті повернувся додому 36-річний воїн Олег Отрубянніков

На щиті повернувся додому 36-річний криворізький воїн Олег Отрубянніков. Наш земляк загинув 31 березня під Мар’їнкою Донецької області. Сьогодні, 17 квітня, на Центральному цвинтарі криворіжці з почестями провели його в останню путь.

Читати...

Під Бахмутом загинув військовий з Кривого Рогу Віталій Трофім

Захищаючи рідну українську землю, в боях з ворогом північніше Бахмуту на Донеччині загинув старший солдат гранатометного відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової бригади Віталій Трофім. Він працював водієм автобуса автоколони №11 автотранспортного управління АМКР.

Читати...

Криворізький воїн з позивним «Каска» розповів як відкидали орків від нашого міста

В бойовому арсеналі тільки кулемети Калашнікова та гранати, а натомість – потужна внутрішня сила, відвага, нестримне бажання знищити ворога: про події в березні-2022 пригадав захисник з Кривого Рогу.

Читати...

Нині у мене одна мета – захищати свою Батьківщину: Віталій з Кривого Рогу долучився до Гвардії наступу

21-річний Віталій з Кривого Рогу подав заявку до Гвардії наступу. Про набір до штурмових підрозділів дізнався з інтернету. Долучився, щоб разом з досвідченими оборонцями звільняти українські території від ворога. Незабаром хлопець проходитиме військово-лікарську комісію.

Читати...

Оплачувати послугу розподілу газу компанії АТ “Криворіжгаз” потрібно до 20 числа щомісячно

Наприкінці березня АТ “Криворіжгаз” було інтегровано до Групи Нафтогаз. Але газорозподільна компанія “Криворіжгаз” продовжує стабільно надавати послугу з доставки природного газу споживачам Кривого Рогу та Криворізького району.

Читати...

Практический гид по видам презервативов

Выбираете средства барьерной защиты от беременности и ЗППП, но сомневаетесь. Совершенно не знаете, какие презервативы лучше? Рассмотрите ассортимент интим магазина, купите несколько разновидностей.

Читати...

Велосипеди з Європи – для переселенців в Кривому Розі

Соціальна акція: до нашого міста доставили 110 велосипедів з ЄС. Ці двоколісні почали роздавати «новим криворіжцям» – внутрішньо переміщеним особам, котрі внаслідок рашистської військової агресії змушені були полишити свої домівки та евакуюватися до Кривого Рогу.

Читати...