test

Всі новини про життя міста

31 Травня, 2024

У Кривому Розі горе-рибак під час нересту навудив собі штраф

Незважаючи на те, що в період з 1 квітня по 30 червня діє заборона на промислове рибальство під час руху риби на нерест та на період її нересту у водоймах, підконтрольних Управлінню державного агентства меліорації та рибного господарства у Дніпропетровській області, криворіжець що називається пустився берега.

Читати...

Підприємці міста отримали гранти від Асоціації «Союз Бізнесу Кривого Рогу» (фото)

Вчора, 30 травня, в Асоціації «Союз Бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, відбулася значна подія. Учасники спільноти протягом 4 місяців працювали над своїми бізнес-проектами, щоб отримати гранти.

Читати...

У Кривому Розі – виставка одеського художника Васі Дмитрика «Опалювальний сезон»

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC презентує персональну виставку одеського художника Васі Дмитрика «Опалювальний сезон» за адресою: вул. Полубоярцева 6б (вул. Вахтангова, 6б). Куратор виставки Кирило Ліпатов.

Читати...

У Кривому Розі питна вода – з дибромхлорметаном та каламутністю

У порядку щоденного моніторингу якості та безпечності питної води, що подається населенню області, у визначених моніторингових точках на період воєнного стану в країні, за період з 17 по 23 травня досліджено 148 проб питної води.

Читати...

Гуманітарна місія “Проліска” із Кривого Рогу надала допомогу ізольованим жителям Херсонщини (фото)

Днями співробітники гуманітарного центру “Проліска. Кривий Ріг” завітали до села Новорайськ, щоб передати набори для швидкого ремонту житла від UNHCR Ukraine мешканцям села Зміївка, яке розташоване неподалік. Нині проїзд до Зміївки заборонений через постійні обстріли з боку окупантів. Тому 48 мешканців села, серед яких двоє людей з інвалідністю, змогли отримати допомогу у Новорайську.

Читати...

З1 травня школи, гімназії та ліцеї Кривого Рогу завершують навчальний рік (фото)

Урочисті заходи у закладах проходитимуть іздотриманням безпекових вимог. Цьогоріч останній дзвоник пролунає для 2500 одинадцятикласників та 6889 випускників дев’ятих класів.

Читати...

На засіданні групи «Прозорість та підзвітність» розглянули тендери, у яких виявили завищені ціни

На засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» розглянули тендери, які викликали питання у фахівців. Вони виявили завищену вартість матеріалів. Всім замовникам рекомендували переглянути цінову політику.

Читати...