test

Всі новини про життя міста

20 Червня, 2024

Криворізький Центр Сучасної Культури оголошує про збір коштів для проведення фестивалю міської культури «КривБаз»

Фестиваль міської культури «КривБаз» – це проєкт про сучасне міське дозвілля. Це захід, на якому найвищою цінністю є взаємодія та комунікація між людьми, особистісний та культурний розвиток, поширення креативності і нетворкінг, а кожен гість стає частиною культури добросусідства.

Читати...

У Кривому Розі викрили 39-річного збувача опію (фото)

18 червня на одній із вулиць у Тернівському районі міста поліцейські відділення поліції № 5 Криворізького районного управління поліції затримали 39-річного раніше судимого за аналогічні злочини чоловіка.

Читати...

У Кривому Розі вирішували, що робити з 11 мільярдами тонн промислових відходів (фото)

Поводження з промисловими відходами для м. Кривого Рогу десятиліттями залишається болючим питанням, тому виконкомом Криворізької міської ради організовано та проведено форум «Принципи циркуляційної економіки в управлінні відходами видобувної промисловості – шлях досягнення цілей сталого розвитку Кривбасу».

Читати...

У Кривому Розі пройшов «Круглий стіл» щодо всебічної допомоги криворізьким військовослужбовцям та ветеранам

У ході зустрічі обговорили питання щодо комплексної програми підтримки ветеранів, оздоровлення дітей військовослужбовців і ветеранів, розвитку ветеранського спорту та інші питання ветеранської політики.

Читати...

Вже 534 кандидата, яких рекомендували активні учасники програми «Приведи друга», влаштувалися на роботу у цехи криворізьких ГЗК

Вмотивовані співробітники допомогли одночасно вирішити кілька задач: закрити гарячі вакансії та забезпечити друзів, рідних та знайомих стабільною роботою з офіційним працевлаштуванням.

Читати...