test

Всі новини про життя міста

26 Червня, 2024

У червні на підтримку військових додатково буде спрямовано ще 5 млн грн  та понад 14 млн грн виділено на ремонти й відновлення  будинків криворіжців, які постраждали від ракетних атак

Всього на червневій сесії Криворізької міськради було розглянуто 76 питань.

Читати...

Роз’яснення : як у Кривому Розі отримати паліативну допомогу для дитини

Паліативна допомога – це комплекс заходів спрямованих на покращення якості життя пацієнта з захворюваннями, що обмежують життя, або з захворюваннями, що загрожують життю, шляхом запобігання та полегшення фізичних, психологічних, духовних страждань і допомоги членам його сім’ї, іншим особам, що здійснюють за ним догляд.

Читати...

Боролась, діяла і дочекалась! Криворожанка Оксана Латанська обійняла звільненого сина

15 криворізьких бійців – відучора на волі! Криворожанка Оксана Латанська, матір полоненого нацгвардійця, після обміну нарешті обійняла свого сина Віталія.

Читати...

У Кривому Розі суд зобов’язав батька сплачувати аліменти на доньку

Чоловік і жінка створили сім’ю у 2013 році, а розірвали шлюбну угоду через три роки. У 2014 році у них народилася донька, проте через 2 роки батько припинив спілкування з дитиною.

Читати...

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» чекає термінова перевірка Міндовкілля

Рішення щодо позапланової перевірки дотримання на коксохімічному виробництві ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» законодавства про охорону атмосферного повітря ухвалено Міндовкіллям. Відповідний наказ про це підписав міністр Руслан Стрілець.

Читати...

«Вас турбують з поліції, ваша донька побила дитину»: у Кривому Розі викрито два злочинних етноугруповання, які ошукували людей (фото)

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру девʼятьом громадянам у шахрайстві, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 КК України).

Читати...