asd

Всі новини про життя міста

А про дерево ні слова: у Кривому Розі кермувальнику без прав присудили штраф

Близько 1-ї години ночі 12 грудня на ділянці дороги по вулиці Миколи Світальського, поблизу будинку №20, сталася дрожньо-транспортна пригода; водій Mitsubishi на швидкості влетів у дерево. У результаті були пошкоджені автомобіль і рослина.

На місце ДТП прибули поліцейські, які оформляли документи стосовно правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП. Водій надав письмові пояснення про те, що він не впорався з керуванням та злетів з дороги, але травм не отримав, тому від медичної допомоги відмовляється.

Пізніше стражі порядку з’ясували, що керманич пошкодженого автомобіля ніколи не отримував посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

3 січня 2024 року суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області розглядав цю справу, проте без участі винуватця аварії. Чоловік не з’явився і причин відсутності не пояснив, а також не подавав клопотань про відкладення розгляду справи.

Незважаючи на це, суддя справу довів до логічного завершення – зачитав постанову, за якою громадянина визнано винним та накладено штраф у розмірі 850 гривень 00 копійок.

Окрім цього, чоловіка зобов’язали сплатити на користь держави судовий збір в розмірі 605 гривень 60 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі