test

Всі новини про життя міста

Ще один епізод зґвалтування неповнолітньої вчинив у Кривому Розі чоловік без громадянства

Увечері 30 січня зловмисник перебував у гостях в багатоквартирному будинку. Чоловіки вживали алкоголь, а якоїсь миті, стоячи з цигаркою на балконі, злочинець побачив дівчину, яка заходила в під’їзд.

Насильник схопив ножа й пішов їй назустріч, і близько 22:15 уже тягнув неповнолітню в квартиру приятеля. Там став погрожувати фізичною розправою, змушував пити спиртне та змушував бути покірною.

Щоб жертва не чинила опір, декілька разів ставив лезо до горла, і від таких дій у неї залишалися подряпини та текла кров. Коли злодій побачив, що дівчина вже розуміє наслідки, то відверто став торкатися її статевих органів, грудей, а потім зробив декілька спроб проникнення своїм статевим членом.

Знущання тривало до півночі, а коли він відволікся і поклав ножа на стіл, дівчина швидко зорієнтувалася: схопила попільницю і декілька разів ударила нею по голові кривдника.

Далі власникові квартири сказала, що потрапила в його житло не з власної волі, а під примусом погроз і що має намір йти додому та викликати поліцію. Щойно вона вибігла за двері, насильник оклигав і сам дременув, бо розумів, що його затримають копи.

Умисні дії уже засудженого кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 КК України, за ознаками: незаконного позбавлення волі та викрадення людини, вчинених способом небезпечним для життя та здоров`я потерпілої.

Як відомо, наступного дня чоловік пограбував та декілька разів зґвалтував жінку, погрожуючи їй гранатою. Зловмисника засудили на 10  років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі