asd

Всі новини про життя міста

Загинув напередодні свята. Криворіжець Станіслав Фролков прийняв останній бій на Луганщині

Криворіжець Станіслав Фролков не дожив до нового 2024 року лише один день. 30 грудня на Луганщині він поліг під ворожим ударом. Про нову тяжку втрату для нашого міста стало відомо лише тепер, з інформації пресслужби АМКР.

У мирні часи Станіслав працював на цьому підприємстві – понад 20 років був електрозварником ручного зварювання в цеху ремонту енергетичного устаткування.

«Ми назавжди запам’ятаємо Станіслава як добру, щиру, відкриту людину. Він завжди викладався по максимуму. Станіславу я довіряв, як собі, адже знав, що його майстерність та відповідальність – це найкраща гарантія того, що складна робота буде виконана на відмінно. Він завжди допоможе, підтримає, підкаже. Ми втратили більше, ніж просто колегу. Такі люди – золотий фонд нашого підприємства. Ще й досі складно прийняти те, що Станіслав вже ніколи не повернеться до нас», – розповів старший майстер ЦРЕУ Дмитро Зарічний.

Наш земляк був спортсменом, хотів стати офіцером та боронити рідну землю, тому коли отримав повістку – не вагався ані хвилини, доєднався до лав ЗСУ. На передовій воїн з 1 грудня 2022 року.

Його бойовий шлях обірвався під час артилерійського обстрілу поблизу Білогорівки на Луганщині.

Щирі співчуття рідним. Вічна шана незламному солдату!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі