Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

22 Лютого, 2024

Підприємства Дніпропетровщини заборгували понад 1 млрд грн за електроенергію

Станом на 1 лютого 2024 року непобутові споживачі області сумарно накопичили борг за електроенергію у розмірі 1,054 млрд грн. На початку лютого минулого року ця сума була на 60% менше.

Читати...

Для школярів області: Дніпропетровщина отримала понад 1,7 тис ноутбуків від міжнародних партнерів (фото)

Дніпропетровська область отримала понад 1,7 тис нових ноутбуків для школярів. Технічне поповнення – від міжнародного Фонду ЮНЕСКО. Гаджети допомагатимуть дітям в онлайн навчанні.

Читати...

У Кривому Розі за телескопічний кийок чоловік сплатить 17 000 гривень

Удень 30 жовтня 2023 року один перехожий чоловік по вулиці Вернадського здався патрульним поліцейським підозрілим і вони його зупинили для з’ясування особи. У ході спілкування запитали, чи має він із собою якісь заборонені законом речовини та предмети, а також провели поверхневу перевірку.

Читати...

А 22 лютого 1944 року війська визволили історичний центр міста – проспект Поштовий, що сьогодні вважається офіційною датою визволення нашого міста

Повністю від окупантів Криворізький район був звільнений 8-10 березня 1944 року. В боях загинуло понад 32 000 воїнів, 75 000 отримали поранення.

Читати...

У Кривому Розі за продаж цигарок у дворі чоловік сплатить штраф

Удень 2 лютого в дворах житлових будинків у Довгинцівському районі безробітний містянин відкрив локацію з продажу тютюнових виробів. Звісно, пачки не мали ніяких акцизних марок, проте ціна за такий товар була значно нижчою, ніж у точка продажу легальних виробів.

Читати...

Чутливим групам населення Кривого Рогу радять зменшити перебування на вулиці

У Кривому Розі 22 лютого з 09:00 до  21:00 тривають несприятливі метеорологічні умови. В місті погіршене розсіювання шкідливих речовин. Вони накопичуються у приземному шарі атмосферного повітря. Чутливим категоріям криворіжців радять обмежити прогулянки вулицями міста.

Читати...