Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

9 Квітня, 2024

Екс-прокурор з Кривого Рогу став новим очільником Бюро економічної безпеки

В Бюро економічної безпеки призначили нового керівника. Тимчасово виконуючим обов’язки БЕБ став Сергій Перхун. Раніше він обіймав посаду заступника директора Бюро. 

Читати...

Вуличні стратегії: для бізнесменів Кривого Рогу безкоштовно проведуть тренінг

Асоціація «Союзу бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, запрошує відвідати безкоштовний офлайн-тренінг – Вуличні стратегії: Розвивайте бізнес-навички в дії.

Читати...

На Дніпропетровщині завершилась реєстрація на національний мультипредметний тест

Фінішувала реєстрація на національний мультипредметний тест. В області подали заявки на участь понад 15,8 тис випускників. А 14 школярів регіону стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Читати...

У Кривому Розі судили солдата за п’янку

Факт перебування військовослужбовця у неналежному стані в місці дислокації військової частини було зафіксовано 30 березня 2024 року. Командування вказало, що чоловік прибув та перебував на території у стані алкогольного сп`яніння, що вчинене в умовах особливого періоду.

Читати...

“Надійний, відкритий, працелюбний”. До Кривого Рогу надійшла звістка про загибель Юрія Ільяша

25 березня в боях поблизу Урожайного на Донеччині загинув криворізький захисник Юрій Ільяш. Він воював за Батьківщину два роки – з березня 2022-го.  

Читати...

На Дніпропетровщині презентували правову збірку для військовослужбовців та їхніх сімей

На Дніпропетровщині презентували збірку для військових та їхніх сімей. Правовий посібник допоможе захисникам і захисницям розібратися, як взаємодіяти з командуванням. Правильно написати рапорт чи заяву. А рідні загиблих оборонців можуть дізнатися, як отримати грошову допомогу.

Читати...

Безвідмовний, добрий і мужній. У засвіти провели криворізького захисника Віктора Чаплигіна

5 квітня у київському шпиталі зупинилось серце криворізького захисника Віктора Чаплигіна. Лікарі кілька днів відчайдушно боролися за його життя, але важкі поранення, отримані під Авдіївкою, не дали Віктору шансу на життя. Сьогодні, 9 квітня, у Кривому Розі Героя провели в останню путь.

Читати...

У Кривому Розі чоловік заліз у квартиру, яка постраждала від ракетного обстрілу

22 березня 2024 року чоловік умисно подався до будинку, який постраждав від ракетного обстрілу. Двері в одну квартиру були не зачинені, тому близько 1:20 ночі зловмисник уже був у помешканні.

Читати...

У Кривому Розі показали, як проходить знайомство батьків і дітей для усиновлення (фото)

Організувати й вдало провести першу зустріч батьків із дітьми – дуже відповідальна справа. Цим займаються спеціалісти, дотримуючись певних вимог та правил.

Читати...