Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

23 Квітня, 2024

З початку року грошову допомогу від міста надано майже 7,5 тис мешканцям – на це спрямовано майже 64,4 млн грн

У Кривому Розі продовжується виконання комплексної міської Програми соціального захисту найменш захищених категорій мешканців. На черговому засіданні виконкому міськради підтримані 27 рішень соціального напрямку.

Читати...

У Кривому Розі патрульні продовжують контролювати дотримання швидкісного режиму за допомогою лазерного вимірювача швидкості TruCam

Перевищення водіями швидкості руху — одна з найпоширеніших причин дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

Читати...

У Кривому Розі мати місяць не цікавилася донькою

17 лютого близько 21:00 неповнолітня школярка повернулася додому від подруги, але зіткнулася із зачиненими вхідними дверима. Дівчинка знала, що її мати повинна бути вдома, проте ні на стукіт, ні на дзвінки жінка не відповідала.

Читати...

У Кривому Розі реконструюють «тисячку» для лікування й відновлення українських захисників: новий проєкт (фото)

Під час наради в Дніпрі, яку провів Президент України Володимир Зеленський, міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко доповів про проєкт створення другого ешелону лікарень, що прийматимуть поранених бійців. 

Читати...

Після уроків розбирав завали в зруйнованому ракетою будинку: у Кривому Розі нагородили школяра

Після ракетного удару у багатоповерхівку на Східному на поміч постраждалим прийшли багато небайдужих містян. Серед них був учень 9 класу Микола Береза. Хлопець приходив після уроків і розбирав завали зруйнованого росією будинку.

Читати...

У Кривому Розі рецидивіст ошукав коханку

Випадкова зустріч із колишньою замість калатання серця викликала у бувалого кримінального злочинця лише одне бажання – обікрасти. Проте миттєво чоловік передумав і використав перевірений прийом – пожалітися й ошукати.

Читати...